Правила прийому банкету від ресторану Замок Видубичі
При прийомі замовлення обов'язково повинні бути узгоджені: дата проведення банкету та його тривалість, привід для його проведення, час початку та закінчення обслуговування, кількість учасників, тип розстановки столів та стільців, вид сервірування столу, розклад заходу та план розсадження гостей, присутність когось із шановних персон і якого типу особливої уваги слід йому надавати, необхідно гостям технічне обладнання, зразок меню, час подачі закусок та гарячих страв, час роботи бару (тип напоїв, коли і як вони повинні подаватися), художнє оформлення (квіти, свічки), музичний супровід, обговорюють порядок відшкодування можливих збитків, умови оплати, контактні телефони замовника.
Замовлення на обслуговування свята від ресторану приймається за наявності гарантійного листа, у якому зазначаються дата та час обслуговування, кількість учасників, вартість замовлення, прізвище особи, уповноваженої на оформлення замовлення, номер розрахункового рахунку підприємства та печатка.